• Модель:
    Вініловий диск V/A: Legendes De La Soul Music
  • Артикул:
660 грн
Є в наявності

Вініловий диск V/A: Legendes De La Soul Music

Лейбл: Saga - 358 446-6

Формат: Пластинки, LP, Compilation, Remastered

Країна: France

Дата релізу: 14 мая 2021 р

Жанр: Funk / Soul

Стиль: Soul


A1 James Brown & The Famous Flames- It's A Man's, Man's, Man's World 2:50

A2 The Contours- Do You Love Me 2:53

A3 Booker T & The MG's- Green Onions 2:55

A4 Marvin Gaye- Stubborn Kind Of Fellow 2:47

A5 Aretha Franklin- Rock-A-Bye Your Baby With A Dixie Melody 2:22

A6 Sam Cooke- Twistin 'The Night Away 2:41

A7 Mary Wells- I Do not Want To Take A Chance 2:47

B1 The Marvelettes- Please Mr. Postman 2:29

B2 Etta James- I Just Want To Make Love To You 3:03

B3 The Miracles- Shop Around 2:45

B4 The Supremes- Let Me Go The Right Way 2:33

B5 Ray Charles- What'D I Say 5:04

B6 Stevie Wonder- Mary Ann 2:57