• Модель:
    Вініловий диск Scorpions: Acoustica /2LP
  • Артикул:
1 188 грн
Є в наявності

Вініловий диск Scorpions: Acoustica /2LP

Кількість носіїв: 2 (LP)

Жанри: Rock

Дата релізу: 14.04.2017

Лейбл: Sony Music Catalog

Додатково: Full Vinyl Edition, Live in Lisboa 2001

Виробництво: Holland

Штрих-код: '0889854069810

A1. Loving You Sunday Morning

A2. Is There Anybody There

A3. The Zoo

A4. Always Somewhere

A5. Life Is Too Short

B1. Holiday

B2. You & I

B3. When Love Kills Love

B4. Tease Me, Please Me

B5. Dust In The Wind

C1. Send Me An Angel

C2. Under The Same Sun

C3. Rhythm Of Love

C4. Back To You

C5. Catch Your Train

D1. I Wanted To Cry (But The Tears Would not Come)

D2. Wind Of Change

D3. Love Of My Life

D4. Drive

D5. Still Loving You

D6. Hurricane 2001