• Модель:
    Вініловий диск Frank Sinatra: Hits -Hq/Deluxe/Gatefold
  • Артикул:
528 грн
Немає в наявності

Вініловий диск Frank Sinatra: Hits -Hq/Deluxe/Gatefold

Кількість носіїв: 1 пластинка

Жанр: JazzPop

Виконавець: Frank Sinatra

Стан пластінкіOS (SEALED) - запечатана

Рік випуску: 2018

Дата релізу: 2018

Додаткові характеристики: New Continent

Країна-виробник товару: Німеччина

A1 The Lady Is A Tramp

A2 Witchcraft

A3 I've Got The World On A String

A4 Don'cha Go 'Way Mad

A5 Night And Day

A6 All The Way

A7 I Love Paris

A8 Oh! Look At Me Now

A9 Young At Heart

A10 One For My Baby

B1 I've Got You Under My Skin

B2 Nice 'n' Easy

B3 Not As A Stranger

B4 Come Fly With Me

B5 I get a kick out of you

B6 How Little We Know

B7 At Long Last Love

B8 I Wish I Were In Love Again

B9 In The Still Of The Night

B10 In The Wee Small Hours Of The Morning