• Модель:
    Вініловий диск Chet Baker: Sings-Deluxe /Hq/Ltd
  • Артикул:
495 грн
Є в наявності

Вініловий диск Chet Baker: Sings-Deluxe /Hq/Ltd

Кількість носіїв: 1 (LP)

Жанри: Jazz

Дата релізу: 06.10.2016

Лейбл: Jazz Images

Додатково: Gatefold Replica // 180gr.

Виробництво: Holland

Штрих-код: 8437012830936

A1. That Old Feeling

A2. It's Always You

A3. Like Someone In Love

A4. My Ideal

A5. I've Never Been In Love Before

A6. My Buddy

B1. But Not For Me

B2. Time After Time

B3. I Get Along Without You Very Well

B4. My Funny Valentine

B5. There Will Never Be Another You

B6. The Thrill Is Gone

B7. I Fall In Love Too Easily

B8. Look For The Silver Lining